Nu finns vi i Båstad!

I många år har vi varit en lokal trygghet för invånare och husägare i Torekov med omnejd. Men efterfrågan på våra tjänster har sedan en längre tid ökat och därför har vi nu glädjen att berätta att vi även finns med lokalt kontor i Båstad!

Snabb, lokal trygghet har aldrig varit viktigare än just nu. På en kort stund töms ett hem på värdesaker, försäkringsskador för hundratusentals kronor uppstår snabbt när ett rör springer läck eller vid brand på grund av elfel. Torekov Larm & Service samt Båstad Larm & Service tar nu steget till övriga Bjäre samt Båstad för att erbjuda våra mest uppskattade tjänster. Låt oss på Larm & Service vara din lokala trygghet både när du är på plats och när du inte är det.

Vi ser inte bara till att säkra ditt hem, vi kan dessutom serva din fastighet året runt. Och när du är på plats så kan vi serva dig, din familj och dina vänner.

Vi är ett modernt företag som erbjuder larm, tillsyn samt många RUT- och ROT-berättigade tjänster med ett stort utbud av servicetjänster.

Introduktionserbjudande som ger dig 10% rabatt!

Just nu ger vi dig som blir kund 10% rabatt på årsavgiften för Larm & Tillsyn. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan redan idag, så kontaktar vi dig för en anpassad lösning och offert. Du kan också ringa direkt till oss på något av nedanstående nummer.