Om oss

Fr.v. – Adam Olsson, Emma Brolin och Gunilla Klingspor (VD).

Torekov Larm & Service har sedan tjugo år försett Torekov och Bjärebor med ett lokalt anpassat larmföretag där service ingått som ett ledord. Från 2018 omfattas företaget även av ett brett Serviceutbud som ska ge trygghet, trivsel och ökad komfort. Vi vill göra det lätt att bo och verka på Bjärehalvön. Ett gemensamt lokalt Larm- & Serviceföretag som med sina nya namn Torekov Larm & Service samt Båstad Larm & Service skall verka för en hög servicenivå. 

”Vi kommer inte att sätta någon limit på serviceutbudet, utan säger: ’Kom in till oss, eller kontakta oss så möter vi de servicebehov som ni har! Vi arbetar hela tiden på att öka servicenätet runt oss så vad vi inte har idag, finns säkert i morgon. Det är Ni som kund som bestämmer!

Välkomna till oss!”

– Gunilla Klingspor

Våra visioner

Vi vill göra det lätt att bo och verka på Bjärehalvön. Våra nära och kära ska veta att hjälp finns när behov uppstår. Den tid man spenderar på vackra Bjärehalvön skall vara avkopplande. Vårt serviceteam av lokala näringsidkare tar hand om dig och dina behov av tjänster.